preskoči na sadržaj
Vijesti

Budući kuhari, slastičari i konobari u suvremenim praktikumima kao u pravoj kuhinji

Najmodernija oprema za praktikume kuharstva i slastičarstva te brojne edukacije nastavnika i mentora kod poslodavaca očekuju Strukovnu školu Virovitica u sklopu provedbe projekta VirtuOS – uspostava regionalnih centara kompetentnosti, najavljeno je na koordinacijskom sastanku održanom u virovitičkoj školi 25. veljače 2021. godine.


Ravnatelj i voditelj Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola Osijek (RCK UTŠO) Andrej Kristek, projektni tim, ravnateljica Strukovne škole Virovitica Pavica Biondić-Ivanković i strukovni nastavnici obišli su praktikume te školski restoran gdje će biti postavljena nova oprema za učeničku praksu.

Više pročitajte i pogledajte na linkovima: 

STRUKOVNA ŠKOLA VIROVITICA Predstavljen projekt uspostave Regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva - www.icv.hr

Watch | Facebook

 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Danijela Josipović   datum: 1. 3. 2021.

RASPORED SATI
Lista linkova je prazna

KNJIŽNICA
Lista linkova je prazna

Međupredmetne teme
Lista linkova je prazna

DOM UČENIKA
Lista linkova je prazna

FACEBOOK ŠKOLE
Lista linkova je prazna

EKO-ŠKOLA

EKO-KODEKS

Svojim djelima čovjek slika sebe !
Svaka kap na ovom svijetu vrijedna je našeg života 
Kao i mi i voda je dio prirode !
Zašto zagađivati kad možemo čuvati ?
Sve što je dragocjeno, a biser nije, samo se u čistoj vodi krije !
Priroda se razvija da li i naša savjest ?
Nije važno tko si, nego kako se ponašaš !
Ako čovjek pljune na tlo, pljune i na sebe samog !
Ono što si očistio danas, čuvaj čisto i sutra !
Priloženi dokumenti:
EKO-SKOLA.docx


Korisni linkovi




preskoči na navigaciju